A-Z NET KFT. Szombathely, Kisfaludy S. u. 20. Nyitvatartás: H-P. 8.30-17.00
Tel/Fax.: 94/341-585 Tel: 30/9463-188
Üdvözöljük az A-ZNET KFT. weboldalán.

Rendkívüli nyitva tartás

Értesítjük tisztelt Ügyfeleinket, hogy üzletünk a rendkívüli körülmények miatt 2020. március 17-től 15-óráig lesz nyitva.

A rövidebb nyitva tartás alatt is szeretettel várjuk Ügyfeleinket!

Megértésüket köszönjük!
A-ZNET KFT.


2020. január 14-én a Windows 7 támogatása megszűnt

A Microsoft 2009. október 22-én kiadta a Windows 7-et, elkötelezte magát amellett, hogy 10 évig terméktámogatást nyújt a rendszerhez.A 10 éves időszak véget ért, ezért a Microsoft megszüntette a Windows 7 támogatását, hogy újabb technológiák és nagyszerű, új szolgáltatások támogatására tudja összpontosítani befektetéseit. A Windows 7 támogatásának utolsó napja 2020. január 14.-e volt. A termékhez ezután nem érhető el a PC védelmét segítő Windows Update által biztosított műszaki segítség és szoftverfrissítés. A Microsoft kifejezetten javasolja, hogy térjen át a Windows 10-re, hogy elkerülhesse az olyan helyzeteket, amikor támogatásra lenne szüksége, de az már nem érhető el. Mi segítünk az új rendszer telepítésében. A-Z NET Kft. Szombathely, Kisfaludy S. u. 20. 0630/9463188.Nyitva tartásunk: Hétfő-Péntek 1/29-17.00. Várjuk sok szeretettel.


Számítógépek egyedi igények szerinti összeállítása. Számítógépek,laptopok,monitorok,nyomtatók, navigációs készülékek értékesítése,javítása.Vas Népe kedvezménykártyával termékekből 5% ,szolgáltatásainkból 10% kedvezményt biztosítunk.

Cégünk 2002. augusztusában alakult Szombathelyen. Cégformánk korlátolt felelosségû társaság. Fõ tevékenységi körünk: számítógépek, notebookok, nyomtatók, monitorok, kellékanyagok eladása, hálózatok tervezése, építése, üzemeltetése. Felhasználói programokat, operációs rendszereket, oktatási programokat is talál nálunk. Irodatechnikai eszközök, fénymásolók, faxok forgalmazása. Cégünk jól kialakult beszállítói és vásárlói körrel rendelkezik, dinamikusan fejlõdik. Nyitás óta stabilan, azonos helyen vagyunk. Szombathely belvárosában könnyen megközelíthetõ helyen, jó parkolási lehetõséggel rendelkezünk. Az árlistánkban található termékek általában raktáron is vannak. Speciális termékeket azok jellegétol függõen néhány nap alatt be tudjuk szerezni. Az alkatrészek postai utánvételes küldése is megoldható. Garanciaidõn belül a meghibásodott termékeket lehetõség szerint a bevizsgálás után azonnal cseréljük! (Ez alól a monitorok, szkennerek, nyomtatók kivételt képeznek.) Garanciaidõn túl is nyugodtan fordulhat hozzánk számítógépek, monitorok, nyomtatók, laptopok és egyéb termékek javításával.Tekintse meg árlistánkat, vagy keressen meg minket személyesen!

Megoldások A-Z-ig Tel/Fax: 06-94/341-585 Tel: 06-30/9463-188 E-mail: info@a-znet.hu
Web-fejlesztés: rendszerguru.hu